Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  W: www.pneumatikypriamo.com

Xkeeper
Zaslal: 25.04.2007, 8:40 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
Objednal som si od nich Toyo Proxes T1-R
Obratom mi prislo info ze registruju moju objednavku..
Cca do 48 hodin som dostal dalsie info ze boli odoslane a ze ich dostanem do 6 dni vratane vikendu..
Prisli mi za 4 dni z toho bol 2 dni vikend..
Posielali ich DPD-čkom... Išli z Nemecka cez Čechy... cca 2000km..
Maju viacero moznosti platby... ja som to platil kredikou...
Pozeral som viacero predajcou na nete ale mam pocit ze su najlacnejsi..

Som uplne spokojny ...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
lister
Zaslal: 25.04.2007, 12:21 Odpovedať s citátom
Založený: 11 január 2007 Príspevky: 190
mozem len potvrdit..
objednaval som tie iste gumy a uuuplne spokojnost..
mozem len odporucat.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
peto009
Zaslal: 25.04.2007, 23:29 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
objednaval som tie moje 18" a taktiez do par dni som ich mal doma...........
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
mishenko
Zaslal: 26.04.2007, 6:20 Odpovedať s citátom
Založený: 10 december 2006 Príspevky: 636 1995 Honda Civic
tiez som tam objednaval dva roky dozadu a vsetko ok, odvtedy ale radsej cez CZ (nejlevnejsipneu), take iste ceny a je to blizsie, keby som im mal dat na drzku Very Happy
Tomáš
Zaslal: 26.04.2007, 6:48 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 774 Bydlisko: Senec
Tiež mám skúsenosť.

Dobrá firma a seriózny prístup ku klientovi.
Cca dva/tri dni a boli doma.
HMT
Zaslal: 26.04.2007, 10:41 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
Dik vsetkym.
Nemam vela skusenosti s internetovymi obchodmi, preto ma velmi tesia taketo squeleeee referencie.
Onedlho objednavam od nich gumy a mozno aj disky....

Zaslal: 17.07.2007, 0:17 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Musim suhlasit s pozitivnymi ohlasmi lebo som objendaval 16tky falken a aj 17tky falkeny a dosli mi do dvoch dni od objednania a aj mne sa zda ze su najlacnejsi...
romanza
Zaslal: 24.07.2007, 17:30 Odpovedať s citátom
Založený: 25 december 2006 Príspevky: 301 Bydlisko: Pezinok 2009 Honda Civic
Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
M&R
Zaslal: 24.07.2007, 18:54 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
romanza napísal:
Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?

...urcite su tie pneu starsie...a to viem uz som si zistoval,lebo na starsie pneu dostane obchodnik zlavu od vyrobcu,ale myslim si,ze na parametroch to nezistis ani nikto z nas,lebo nie su az take stare aby sa to odzrkadlilo na parametroch...a co sa tyka ceny tak je odburany medzistupen obchodnikov,skladov co je cca 30percent rabat minimalne....
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
HMT
Zaslal: 25.07.2007, 8:03 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
romanza napísal:

Podla mna v tom netreba hladat ziadny trik...
Vsade na svete su internetove obchody lacnejsie ako kamenne z jednoducheho dovodu: potrebuju na svoj biznis len zlomok z toho ako bezne predajne.. (sklady, medzisklady, predajna - najom, energie, mzdove naklady na pracovnikov atd., atd.) a na druhej strane nasi obchodnici su hrozne nenazrani a kazdy nasobi na gume koeficientom min. 1,3 alebo viac....
Objednaval som odtial uz 4 sady pneumatik (pre najblizsiu rodinu a kamosov) a pneumatikam nie je vobec nic....

Zaslal: 25.07.2007, 10:20 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
HMT napísal:
romanza napísal:

Podla mna v tom netreba hladat ziadny trik...
Vsade na svete su internetove obchody lacnejsie ako kamenne z jednoducheho dovodu: potrebuju na svoj biznis len zlomok z toho ako bezne predajne.. (sklady, medzisklady, predajna - najom, energie, mzdove naklady na pracovnikov atd., atd.) a na druhej strane nasi obchodnici su hrozne nenazrani a kazdy nasobi na gume koeficientom min. 1,3 alebo viac....
Objednaval som odtial uz 4 sady pneumatik (pre najblizsiu rodinu a kamosov) a pneumatikam nie je vobec nic....

...to,ze su tie gumy starsie to je fakt,vyrobca sa tymto zbavuje skladovych zasob...da sa to overit v pneuservise,staci pozriet na gumu.Uz som par sad objednaval kurierom a vozia mi to do servisu priamo a tam to chalani kontroluju.ale to,ze su starsie nieje problem ak su neni moc stare.Pisem to preto,ze predajca dosane este aj zlavu na ne.
Aho pise HMT a ako som pisal su odburane vsetky medziclanky preto sa da ist s tou cenou neskutocne dole.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mishenko
Zaslal: 25.07.2007, 12:48 Odpovedať s citátom
Tak to neviem, ale ja som kupoval cez net zopar sad a vzdy mi vyslo podla DOTu, ze su stare 4-5 tyzdnov. A dohovie, ci to vedia vobec ti tvoji chalani pozerat, Majo Very Happy Very Happy Very Happy
M&R
Zaslal: 25.07.2007, 21:22 Odpovedať s citátom
mishenko napísal:
Tak to neviem, ale ja som kupoval cez net zopar sad a vzdy mi vyslo podla DOTu, ze su stare 4-5 tyzdnov. A dohovie, ci to vedia vobec ti tvoji chalani pozerat, Majo Very Happy Very Happy Very Happy

dvakrat sa mi stalo cez najlacnejsiepneu,ze mali cez rok tie gumy...a nemam naladu na tvoje rypkanie...Smile...uz na teba vsetci kaslu tak rypkas do mna Smile Smile
mishenko
Zaslal: 25.07.2007, 21:32 Odpovedať s citátom
zly majo, zly Smile ja by som im take stare pneu vratil ...
M&R
Zaslal: 25.07.2007, 21:38 Odpovedať s citátom
mishenko napísal:
zly majo, zly Smile ja by som im take stare pneu vratil ...

...misiak:)

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: