LucasOil RW day III 6.11.2010 Racing+tuning

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Pridem...

...jazdit...
6
40%
...len pozriet...
6
40%
...nepridem...
3
20%

Celkom hlasov: 15

LastV8
HC Team
Dátum registrácie: 09.01.2007, 14:45
Garáž (4)

Re: hm

Príspevok od používateľa LastV8 »

aapalo napísal:
LastV8 napísal:ludia hlaste sa na zapis do tabulky na okruh, nech je to pestre, ved tam bolo dost hond aj nejake zname mena (Monika Weissova) a pod....
Monika bola na Mazde.
na svojej Mazde2? co chodi na slalom?
Subaru Impreza

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
aapalo
Dátum registrácie: 27.10.2008, 14:06
Garáž (1)

Príspevok od používateľa aapalo »

Ano na tej., Výborné autíčko.
KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Takze konecne trosku viac casu.

Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet.

Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.

Dakujem za vsetkych.
Dakujem brigadnikom,svojim chalanom na brane(SBS) a najma Palcovi v pitline.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

M&R napísal: Dakujem za vsetkych.
Dakujem brigadnikom,svojim chalanom na brane(SBS) a najma Palcovi v pitline.
nie je za co... bez mojho ROZUMU by to az tak neslo a hlavne KED JE DOBRA ORGANIZACIA NIE JE TO PRACA ALE RADOST 8) takze ja dakujem skor vam, ze som mal prilezitost prezit fakt, ze kraaasny den... a aj pocasie celkom vyslo...
ten kto neprisiel koli pocasiu, moze lutovat...a teda riadne...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
Branislav
Dátum registrácie: 23.02.2007, 1:10
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Branislav »

M&R napísal: ...Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet..
Neni zaco ,rado sa stalo :D
M&R napísal: Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.
To by si nemohol byt stale v agenturnej miestnosti pri sympatickej slecne :D Hazdat nanu vinu nebudem (rozptilovanie organizatora) ,ale rovno na teba :D :D Ale napad to neni spatny ,konecne budem robit na okruhu nieco ineho ako jazdit ,pracovat a kukat sa :D
LastV8 napísal:ludia hlaste sa na zapis do tabulky na okruh, nech je to pestre, ved tam bolo dost hond aj nejake zname mena (Monika Weissova) a pod....
Ja svoj cas nebudem priznavat ,lebo som musel vypustat v troch zakrutach lebo odlievalo benal :D fakt si pripadam ako keby moje auto bolo kripel :(
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
matoxba
Dátum registrácie: 19.08.2007, 8:46

Príspevok od používateľa matoxba »

jaj ludia,zavidim vam ucast na akcii...ja som musel pekne krasne do prace,a to som uz mal vybaveny aj kvalitny fotak :?
Tak sa budem tesit na jar,dufam ze bude RW day IV :wink:
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

Satikk v drift care pred jazdou na okruhu:)
Obrázok
.....lude4ever.....
Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

Hehe dik Peto,fajn foto,ani som nevedel,ze som tak pekne zarasteny :D
Inak jazda bola paradna...uzasny pocit,zacal som auto stavat na okruhy,neda sa na to zabudnut
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Som to pisal,kto to skusi ten pochopi :wink: .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Satikk
Garáž (1)

JJ,treba to skusit,ta rychlost,ten rev,tie pretazenia,postupne sa rozsvecujuce kontrolky,teplo,piskajuce gumy,to vazne stoji zato....akoby sa zastavil cas a clovek mysli len na to,aby ako spolujazdec ukontroloval svoj zaludok a nemal ho az v krku :D Inak vazne pecka! stoji to za to,bombovy pocit,od vtedy na nic ine nemyslim :D
LastV8
HC Team
Garáž (4)

hm

Satikk napísal:JJ,treba to skusit,ta rychlost,ten rev,tie pretazenia,postupne sa rozsvecujuce kontrolky,teplo,piskajuce gumy,to vazne stoji zato....akoby sa zastavil cas a clovek mysli len na to,aby ako spolujazdec ukontroloval svoj zaludok a nemal ho az v krku :D Inak vazne pecka! stoji to za to,bombovy pocit,od vtedy na nic ine nemyslim :D
:twisted:
mne to hovor...som na kazdej akcii RW(boli tri), menim platnicky, kotuce, gumy, ide to do penazi, ale nemozem si pomoct :-)
Subaru Impreza

Satikk
Garáž (1)

No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial :D
LastV8
HC Team
Garáž (4)

hm

Satikk napísal:No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial :D
tak drzim palce. nech to vyjde...je to motoristicky zazitok, ktory sa tazko porovnava s niecim, ak si bezny vodic a nejazdis nejake preteky...
Subaru Impreza

patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

Pokial nemas kolesa R19 tak je to stale v pohode:D
Satikk
Garáž (1)

Re: hm

LastV8 napísal:
Satikk napísal:No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial :D
tak drzim palce. nech to vyjde...je to motoristicky zazitok, ktory sa tazko porovnava s niecim, ak si bezny vodic a nejazdis nejake preteky...
JJ urcite,tak dakujem,zatial som bol iba na dvoch akciach a stale ako spolujazdec,aj ked zajazdit si planujem uz tri roky,ale stale nemam auto v takom stave,ze by som sa odhodlal...proste nechcel som ist dovtedy,dokym nebudem vediet,ze je auto na to pripravene,aby to bol o to vacsi zazitok....snad to potom hned nerozflakam :D
Napísať odpoveď