|
Autor |
Správa |
< Racing ~ LucasOil RW day III 6.11.2010 Racing+tuning |
Pridem...
...jazdit... |
[ 6 ] 40% |
|
...len pozriet... |
[ 6 ] 40% |
|
...nepridem... |
[ 3 ] 20% |
|
Celkom hlasov : 15 |
|
LastV8 |
Zaslal: 08.11.2010, 15:14 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
aapalo napísal: LastV8 napísal: ludia hlaste sa na zapis do tabulky na okruh, nech je to pestre, ved tam bolo dost hond aj nejake zname mena (Monika Weissova) a pod....
Monika bola na Mazde.
na svojej Mazde2? co chodi na slalom? |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 08.11.2010, 16:07 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
Ano na tej., Výborné autíčko. |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 08.11.2010, 17:09 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Takze konecne trosku viac casu.
Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet.
Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.
Dakujem za vsetkych.
Dakujem brigadnikom,svojim chalanom na brane(SBS) a najma Palcovi v pitline. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 08.11.2010, 18:50 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
M&R napísal:
Dakujem za vsetkych.
Dakujem brigadnikom,svojim chalanom na brane(SBS) a najma Palcovi v pitline.
nie je za co... bez mojho ROZUMU by to az tak neslo a hlavne KED JE DOBRA ORGANIZACIA NIE JE TO PRACA ALE RADOST takze ja dakujem skor vam, ze som mal prilezitost prezit fakt, ze kraaasny den... a aj pocasie celkom vyslo...
ten kto neprisiel koli pocasiu, moze lutovat...a teda riadne... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
Branislav |
Zaslal: 08.11.2010, 20:39 |
|
|
Založený: 23 február 2007
2000 Honda CR-V |
M&R napísal:
...Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet..
Neni zaco ,rado sa stalo
M&R napísal:
Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.
To by si nemohol byt stale v agenturnej miestnosti pri sympatickej slecne Hazdat nanu vinu nebudem (rozptilovanie organizatora) ,ale rovno na teba Ale napad to neni spatny ,konecne budem robit na okruhu nieco ineho ako jazdit ,pracovat a kukat sa
LastV8 napísal: ludia hlaste sa na zapis do tabulky na okruh, nech je to pestre, ved tam bolo dost hond aj nejake zname mena (Monika Weissova) a pod....
Ja svoj cas nebudem priznavat ,lebo som musel vypustat v troch zakrutach lebo odlievalo benal fakt si pripadam ako keby moje auto bolo kripel |
_________________ Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie |
|
Návrat hore |
|
matoxba |
Zaslal: 08.11.2010, 20:48 |
|
|
Založený: 19 august 2007
|
jaj ludia,zavidim vam ucast na akcii...ja som musel pekne krasne do prace,a to som uz mal vybaveny aj kvalitny fotak
Tak sa budem tesit na jar,dufam ze bude RW day IV |
|
|
Návrat hore |
|
peto009 |
Zaslal: 10.11.2010, 23:05 |
|
|
Založený: 20 december 2006
1993 Honda Prelude |
Satikk v drift care pred jazdou na okruhu:)
|
_________________ .....lude4ever..... |
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 10.11.2010, 23:07 |
|
|
Založený: 17 január 2007
1993 Honda Civic |
Hehe dik Peto,fajn foto,ani som nevedel,ze som tak pekne zarasteny
Inak jazda bola paradna...uzasny pocit,zacal som auto stavat na okruhy,neda sa na to zabudnut |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 11.11.2010, 0:11 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Som to pisal,kto to skusi ten pochopi . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 11.11.2010, 9:11 |
|
|
1993 Honda Civic |
JJ,treba to skusit,ta rychlost,ten rev,tie pretazenia,postupne sa rozsvecujuce kontrolky,teplo,piskajuce gumy,to vazne stoji zato....akoby sa zastavil cas a clovek mysli len na to,aby ako spolujazdec ukontroloval svoj zaludok a nemal ho az v krku Inak vazne pecka! stoji to za to,bombovy pocit,od vtedy na nic ine nemyslim |
|
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 11.11.2010, 9:16 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
Satikk napísal: JJ,treba to skusit,ta rychlost,ten rev,tie pretazenia,postupne sa rozsvecujuce kontrolky,teplo,piskajuce gumy,to vazne stoji zato....akoby sa zastavil cas a clovek mysli len na to,aby ako spolujazdec ukontroloval svoj zaludok a nemal ho az v krku Inak vazne pecka! stoji to za to,bombovy pocit,od vtedy na nic ine nemyslim
mne to hovor...som na kazdej akcii RW(boli tri), menim platnicky, kotuce, gumy, ide to do penazi, ale nemozem si pomoct |
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 11.11.2010, 9:36 |
|
|
1993 Honda Civic |
No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial |
|
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 11.11.2010, 9:41 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
Satikk napísal: No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial
tak drzim palce. nech to vyjde...je to motoristicky zazitok, ktory sa tazko porovnava s niecim, ak si bezny vodic a nejazdis nejake preteky... |
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 11.11.2010, 10:40 |
|
|
Založený: 14 január 2007
|
Pokial nemas kolesa R19 tak je to stale v pohode:D |
|
|
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 11.11.2010, 12:33 |
|
|
1993 Honda Civic |
LastV8 napísal: Satikk napísal: No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial
tak drzim palce. nech to vyjde...je to motoristicky zazitok, ktory sa tazko porovnava s niecim, ak si bezny vodic a nejazdis nejake preteky...
JJ urcite,tak dakujem,zatial som bol iba na dvoch akciach a stale ako spolujazdec,aj ked zajazdit si planujem uz tri roky,ale stale nemam auto v takom stave,ze by som sa odhodlal...proste nechcel som ist dovtedy,dokym nebudem vediet,ze je auto na to pripravene,aby to bol o to vacsi zazitok....snad to potom hned nerozflakam |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|