6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

EP2sport
Dátum registrácie: 27.03.2008, 19:37
Garáž (1)

Re: RE:

Príspevok od používateľa EP2sport »

tatoHP napísal:kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá :wink:
Honda Civic 7G 3D Sport
Používateľov profilový obrázok
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

fuuu, pozeram ze nas tam bude naozaj poriadne vela. to je super... :)

chalani (a pripadne aj baby), este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim (idealne by bolo nerobit to vobec, ale to je utopia) a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!
mato
Dátum registrácie: 28.03.2008, 9:04
Garáž (1)

Príspevok od používateľa mato »

EP2sport napísal:
tatoHP napísal:kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá :wink:
no ja uz som v BA od piatku, takze uz som tu a tesim sa na nedelu :D
mgs fans
EP2sport
Garáž (1)

matulo neboj! Je to zraz, nie tuning/racing cup :lol: A podľa toho sa tam budeme všetci správať,že!?
Mato: See you on sunday! :D
Honda Civic 7G 3D Sport
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Banda,Mato pise dobre...treba aby bol klud,musi byt klud!Bez kompromisov...
Ziadne predvadzanie,ziadne predbiehanie v kolone,proste klud!

Ak ma trochu prestanu oci boliet tak pridem aj ja.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pripravy jak na svadbu
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

Majo&Rado napísal:Ak ma trochu prestanu oci boliet tak pridem aj ja.
... pche, slaba vyhovorka 8)
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
M&R
HC Team
Garáž (1)

Denka napísal::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pripravy jak na svadbu

...Denka aspon ty by si to mohla brat vazne :( ,ide o vela a hlavne nas tam bude dost...dost na to aby niekto z blbych robil hluposti....tak prosim ta aspon ty si z toho nerob srandu.

Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

Príspevok od používateľa tatoHP »

EP2sport napísal:

OKI o 11 sa pridam
EP2sport
Garáž (1)

:D
Honda Civic 7G 3D Sport
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

Pokial by to niekto stale bral ako zbytocny prispevok, tak nie je, rovnako zvyraznujem matulove slova!! A Dakujeme dopredu, ze to prebehne v klude. Aj toto bude vizitka Hondaclubu.

HC team

...este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!!
M&R
HC Team
Garáž (1)

...takze..mam to este raz aj ja zopakovat :) ,alebo sme tu vsetci normalni a staci nan to :)...
...kto to nechape nech sa prihlasi zajtra u nissana :) ...alebo cervenej fabii... :) .
...banda,vazne,klud a mimochodom,budeme tam mat aj tie kridla,kto chce si vyberie,nato tam ide ta fabia :) .
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

Ja to beriem vazne, nebolo to pisane v zlom. Len vsetkeho vela skodi.
Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov, potom sa mozte rozlucit s pozitivnou reklamou a peniazkami na nas/mozno prave vas/ ucet.
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

Denka napísal:...Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov...
tak tak, ale vsetci su dospeli, rozumni a vedia, ze vyblbnut sa mozu na Autoslalome, ci Pretekoch do vrchov, resp na treningovych vikendoch. Iba majstri sportu v skodovackych TDIckach si potrebuju hladit ego a liecit komplexy na krizovatkach a v hustej premavke. Chodte pomaly, nech maju ak okoloiduci potesenie z phladu na "dav" H-cok :)
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

Majo&Rado napísal:Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....
Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to.
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zamknuté