Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridátatoHP napísal:kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: RE:
Honda Civic 7G 3D Sport
fuuu, pozeram ze nas tam bude naozaj poriadne vela. to je super... 
chalani (a pripadne aj baby), este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim (idealne by bolo nerobit to vobec, ale to je utopia) a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!
chalani (a pripadne aj baby), este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim (idealne by bolo nerobit to vobec, ale to je utopia) a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!
no ja uz som v BA od piatku, takze uz som tu a tesim sa na nedeluEP2sport napísal:Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridátatoHP napísal:kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
mgs fans
Denka napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
pripravy jak na svadbu
...Denka aspon ty by si to mohla brat vazne
Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
EP2sport napísal:Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridátatoHP napísal:kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
OKI o 11 sa pridam
Pokial by to niekto stale bral ako zbytocny prispevok, tak nie je, rovnako zvyraznujem matulove slova!! A Dakujeme dopredu, ze to prebehne v klude. Aj toto bude vizitka Hondaclubu.
HC team
...este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!!
HC team
...este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!!
...takze..mam to este raz aj ja zopakovat
,alebo sme tu vsetci normalni a staci nan to
...
...kto to nechape nech sa prihlasi zajtra u nissana
...alebo cervenej fabii...
.
...banda,vazne,klud a mimochodom,budeme tam mat aj tie kridla,kto chce si vyberie,nato tam ide ta fabia
.
...kto to nechape nech sa prihlasi zajtra u nissana
...banda,vazne,klud a mimochodom,budeme tam mat aj tie kridla,kto chce si vyberie,nato tam ide ta fabia
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tak tak, ale vsetci su dospeli, rozumni a vedia, ze vyblbnut sa mozu na Autoslalome, ci Pretekoch do vrchov, resp na treningovych vikendoch. Iba majstri sportu v skodovackych TDIckach si potrebuju hladit ego a liecit komplexy na krizovatkach a v hustej premavke. Chodte pomaly, nech maju ak okoloiduci potesenie z phladu na "dav" H-cokDenka napísal:...Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov...
Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to.Majo&Rado napísal:Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"