|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ 6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu |
EP2sport |
Zaslal: 05.04.2008, 9:05 |
|
|
Založený: 27 marec 2008
2003 Honda Civic |
tatoHP napísal: kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá |
_________________ Honda Civic 7G 3D Sport |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 05.04.2008, 9:12 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
fuuu, pozeram ze nas tam bude naozaj poriadne vela. to je super...
chalani (a pripadne aj baby), este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim (idealne by bolo nerobit to vobec, ale to je utopia) a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo! |
Návrat hore |
|
mato |
Zaslal: 05.04.2008, 9:16 |
|
|
Založený: 28 marec 2008
2003 Honda Civic |
EP2sport napísal: tatoHP napísal: kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá
no ja uz som v BA od piatku, takze uz som tu a tesim sa na nedelu |
_________________ mgs fans |
|
Návrat hore |
|
EP2sport |
Zaslal: 05.04.2008, 9:25 |
|
|
2003 Honda Civic |
matulo neboj! Je to zraz, nie tuning/racing cup A podľa toho sa tam budeme všetci správať,že!?
Mato: See you on sunday! |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.04.2008, 9:40 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Banda,Mato pise dobre...treba aby bol klud,musi byt klud!Bez kompromisov...
Ziadne predvadzanie,ziadne predbiehanie v kolone,proste klud!
Ak ma trochu prestanu oci boliet tak pridem aj ja. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 05.04.2008, 10:12 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 05.04.2008, 10:41 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
Majo&Rado napísal: Ak ma trochu prestanu oci boliet tak pridem aj ja.
... pche, slaba vyhovorka |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.04.2008, 10:51 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
...Denka aspon ty by si to mohla brat vazne ,ide o vela a hlavne nas tam bude dost...dost na to aby niekto z blbych robil hluposti....tak prosim ta aspon ty si z toho nerob srandu.
Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti.... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 05.04.2008, 11:00 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
EP2sport napísal: tatoHP napísal: kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá
OKI o 11 sa pridam |
|
|
Návrat hore |
|
EP2sport |
Zaslal: 05.04.2008, 13:02 |
|
|
2003 Honda Civic |
|
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 05.04.2008, 13:04 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
Pokial by to niekto stale bral ako zbytocny prispevok, tak nie je, rovnako zvyraznujem matulove slova!! A Dakujeme dopredu, ze to prebehne v klude. Aj toto bude vizitka Hondaclubu.
HC team
...este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!! |
_________________ Mas uz podznacky a nalepky HC?
ZAPOJ SA! |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 05.04.2008, 13:42 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
...takze..mam to este raz aj ja zopakovat ,alebo sme tu vsetci normalni a staci nan to ...
...kto to nechape nech sa prihlasi zajtra u nissana ...alebo cervenej fabii... .
...banda,vazne,klud a mimochodom,budeme tam mat aj tie kridla,kto chce si vyberie,nato tam ide ta fabia . |
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 05.04.2008, 14:21 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
Ja to beriem vazne, nebolo to pisane v zlom. Len vsetkeho vela skodi.
Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov, potom sa mozte rozlucit s pozitivnou reklamou a peniazkami na nas/mozno prave vas/ ucet. |
|
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 05.04.2008, 14:41 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
Denka napísal: ...Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov...
tak tak, ale vsetci su dospeli, rozumni a vedia, ze vyblbnut sa mozu na Autoslalome, ci Pretekoch do vrchov, resp na treningovych vikendoch. Iba majstri sportu v skodovackych TDIckach si potrebuju hladit ego a liecit komplexy na krizovatkach a v hustej premavke. Chodte pomaly, nech maju ak okoloiduci potesenie z phladu na "dav" H-cok |
_________________ Mas uz podznacky a nalepky HC?
ZAPOJ SA! |
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 05.04.2008, 16:56 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
Majo&Rado napísal: Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....
Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to. |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|