Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu

EP2sport
Zaslal: 05.04.2008, 9:05 Odpovedať s citátom
Založený: 27 marec 2008 Príspevky: 54 Bydlisko: Všade tam, kde je krásne mäkkúčko. 2003 Honda Civic
tatoHP napísal:
kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu

Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá Wink

Zaslal: 05.04.2008, 9:12 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
fuuu, pozeram ze nas tam bude naozaj poriadne vela. to je super... Smile

chalani (a pripadne aj baby), este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim (idealne by bolo nerobit to vobec, ale to je utopia) a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mato
Zaslal: 05.04.2008, 9:16 Odpovedať s citátom
Založený: 28 marec 2008 Príspevky: 46 Bydlisko: ZILINA 2003 Honda Civic
EP2sport napísal:
tatoHP napísal:
kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu

Neviem ako mato, písal tu, že ide asi tiež na zraz, no možeme sa stretnúť o 11:00 na parkovisku Hypertesca pri Tesco pumpe. Budeme mať na to 3hodky, to aby sme tie naše tátoše mohli aj niekde opláchnuť po tej ceste a mali rezervu pri prípadných kolonách.Može byť? Kto pôjde okolo nech sa pridá Wink

no ja uz som v BA od piatku, takze uz som tu a tesim sa na nedelu Very Happy

Zaslal: 05.04.2008, 9:25 Odpovedať s citátom
Založený: 27 marec 2008 Príspevky: 54 Bydlisko: Všade tam, kde je krásne mäkkúčko. 2003 Honda Civic
matulo neboj! Je to zraz, nie tuning/racing cup Laughing A podľa toho sa tam budeme všetci správať,že!?
Mato: See you on sunday! Very Happy

Zaslal: 05.04.2008, 9:40 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Banda,Mato pise dobre...treba aby bol klud,musi byt klud!Bez kompromisov...
Ziadne predvadzanie,ziadne predbiehanie v kolone,proste klud!

Ak ma trochu prestanu oci boliet tak pridem aj ja.

Zaslal: 05.04.2008, 10:12 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing pripravy jak na svadbu
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Papek
Zaslal: 05.04.2008, 10:41 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
Majo&Rado napísal:
Ak ma trochu prestanu oci boliet tak pridem aj ja.

... pche, slaba vyhovorka Cool

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 05.04.2008, 10:51 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Denka napísal:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing pripravy jak na svadbu

...Denka aspon ty by si to mohla brat vazne Sad ,ide o vela a hlavne nas tam bude dost...dost na to aby niekto z blbych robil hluposti....tak prosim ta aspon ty si z toho nerob srandu.

Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....

Zaslal: 05.04.2008, 11:00 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
EP2sport napísal:
tatoHP napísal:

OKI o 11 sa pridam
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EP2sport
Zaslal: 05.04.2008, 13:02 Odpovedať s citátom
Very Happy

Zaslal: 05.04.2008, 13:04 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
Pokial by to niekto stale bral ako zbytocny prispevok, tak nie je, rovnako zvyraznujem matulove slova!! A Dakujeme dopredu, ze to prebehne v klude. Aj toto bude vizitka Hondaclubu.

HC team

...este raz na vas apelujem... nerobte tam ziadne hluposti. pri tom pocte aut ktore sa tam moze nazbierat z oboch klubov je velke riziko ze tak ci tak po nas budu striehnut zeleni priatelia a/alebo reporteri nemenovaneho bulvarneho dennika... a to by predsa nikto z nas nechcel...
takze prosim, v blizkosti zrazu ziadne pretekanie, smykanie, ... a kedze sa chysta aj spolocny presun na ine miesto, pri nom prosim dodrziavat predpisy, neprehanat to so vzajomnym predbiehanim a za ziadnych okolnosti nepredbiehat veduce vozidlo!!

M&R
Zaslal: 05.04.2008, 13:42 Odpovedať s citátom
...takze..mam to este raz aj ja zopakovat Smile ,alebo sme tu vsetci normalni a staci nan to Smile...
...kto to nechape nech sa prihlasi zajtra u nissana Smile ...alebo cervenej fabii... Smile .
...banda,vazne,klud a mimochodom,budeme tam mat aj tie kridla,kto chce si vyberie,nato tam ide ta fabia Smile .

Zaslal: 05.04.2008, 14:21 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Ja to beriem vazne, nebolo to pisane v zlom. Len vsetkeho vela skodi.
Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov, potom sa mozte rozlucit s pozitivnou reklamou a peniazkami na nas/mozno prave vas/ ucet.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
morloq
Zaslal: 05.04.2008, 14:41 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
Denka napísal:
...Dufam, ze nebude nik taky blby a neurobi black point na adresu Hondakov...

tak tak, ale vsetci su dospeli, rozumni a vedia, ze vyblbnut sa mozu na Autoslalome, ci Pretekoch do vrchov, resp na treningovych vikendoch. Iba majstri sportu v skodovackych TDIckach si potrebuju hladit ego a liecit komplexy na krizovatkach a v hustej premavke. Chodte pomaly, nech maju ak okoloiduci potesenie z phladu na "dav" H-cok Smile

Papek
Zaslal: 05.04.2008, 16:56 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
Majo&Rado napísal:
Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....

Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 8 z 13
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: