Zraz Trnava -
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Tak kvoli trom autam sa tam neoplati chodit z BA,napiste radsej kto urcite pride,alebo klasicky najprv vela reci a zrazu ma kazdy iny program,tak ked nieco dohadujete a organizujete tak by ste si mali aj na to cas najst,najma organizatori.
Potom sa necudujte ,ze to je u vas skapate....
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pravda,kvoli par autam sa trepat do TT,tebe neoplati....ALE...organizator,teda ja,tak nemozem preto,bo vo firme si zmisleli,ze bude aj sobotu otvoreneMajo&Rado napísal:Tak kvoli trom autam sa tam neoplati chodit z BA,napiste radsej kto urcite pride,alebo klasicky najprv vela reci a zrazu ma kazdy iny program,tak ked nieco dohadujete a organizujete tak by ste si mali aj na to cas najst,najma organizatori.
Ked budem mat tvoju spotrebu tak pridem kamkolvek2Bera napísal:ja by som isel aj koly par autam do TTsak to neni vychod ...som zvedav kedy tam dojde niekto zo zapadu
par aut tu par tam zopar ludi ktomu a hned sa da fajne pokecat
Ja nemam tolko volneho casu ako ty.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pises jak keby som mal 4,5l/100kmMajo&Rado napísal:Ked budem mat tvoju spotrebu tak pridem kamkolvek2Bera napísal:ja by som isel aj koly par autam do TTsak to neni vychod ...som zvedav kedy tam dojde niekto zo zapadu
par aut tu par tam zopar ludi ktomu a hned sa da fajne pokecat![]()
,ale aby som isiel pokecat s niekym kto ani nepride to sa mi fakt nechce.
Ja nemam tolko volneho casu ako ty.

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
tu rozoberate ted "nepodstatnu vec"....neh daju vediet ludia,co pridu na100%...neh vedia aj ostatni....ja som 50-50..jak zavreme v robote...ale,ucast prislubilo 10ludi monimalne,tak snad polka dojde,aj to je neco,lepse jak nist...
P.S.:
Majo&Rado......nemusis xodit,jasne,ja xapem,ze pokecas si aj v BA na zraze,a mas to kusok...na jar planujem neco vecie,tak,to snad prides,aj s kamosmi,a aj celim H+ kolektivom z BA....takze mier,idem vozit matros na stavbi...PEACE
P.S.:
Majo&Rado......nemusis xodit,jasne,ja xapem,ze pokecas si aj v BA na zraze,a mas to kusok...na jar planujem neco vecie,tak,to snad prides,aj s kamosmi,a aj celim H+ kolektivom z BA....takze mier,idem vozit matros na stavbi...PEACE
Ja rad pridem,len nech mam s kym kecat
.Ja chcem pokecat s vami 
Uz sme to par krat zazili,napisalo vela ludi,prisli sme a malokto tam bol,ja chcem len aby ti co napis ,ze pridu tak prisli a nepisali do vetra,ak si urcime nieco tak sa snazim prist,najst si cas,pocitat s tym...Alebo aspon napisat,ze nepridem.
Uz sme to par krat zazili,napisalo vela ludi,prisli sme a malokto tam bol,ja chcem len aby ti co napis ,ze pridu tak prisli a nepisali do vetra,ak si urcime nieco tak sa snazim prist,najst si cas,pocitat s tym...Alebo aspon napisat,ze nepridem.
vsak ta pockame, pridas sa po praci.....a ziadne vyhovorky...jasne?RMarek_TT napísal:jasne ze ide o srandu,ved otom to je.....skoda ze robim,bol bix tam ako prvi,zaparkovane Hcko,vilestene,ale....f*ck work.....levian napísal:Ja tiez urcite pride... Len skoda ze uz som prezul na plechaceUz to neni ono..Ale ved ide o to aby bola hlavne zranda a dalo pokecat.
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti