Zraz Trnava -

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

ked budete posluchat, tak ja pridem... :D aj tak pojdem do HC...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
peterVti
Dátum registrácie: 23.06.2008, 10:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peterVti »

ahaho uz sme dvaja naisto teda
haRRibo
Dátum registrácie: 28.06.2007, 15:15
Garáž (2)

Príspevok od používateľa haRRibo »

no sak ja sa stavim kuknut ked nebude prsat

:twisted: honda power
fox181
Dátum registrácie: 22.09.2007, 21:51

Príspevok od používateľa fox181 »

ja urcite pridem + dve hondy za mnou tak si myslim ze to bude v pohode . honda je len jedna
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Tak kvoli trom autam sa tam neoplati chodit z BA,napiste radsej kto urcite pride,alebo klasicky najprv vela reci a zrazu ma kazdy iny program,tak ked nieco dohadujete a organizujete tak by ste si mali aj na to cas najst,najma organizatori.

Potom sa necudujte ,ze to je u vas skapate....
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
RMarek_TT
Dátum registrácie: 30.07.2008, 8:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa RMarek_TT »

Majo&Rado napísal:Tak kvoli trom autam sa tam neoplati chodit z BA,napiste radsej kto urcite pride,alebo klasicky najprv vela reci a zrazu ma kazdy iny program,tak ked nieco dohadujete a organizujete tak by ste si mali aj na to cas najst,najma organizatori.

Potom sa necudujte ,ze to je u vas skapate....
pravda,kvoli par autam sa trepat do TT,tebe neoplati....ALE...organizator,teda ja,tak nemozem preto,bo vo firme si zmisleli,ze bude aj sobotu otvorene :evil: hajzli to posrali...viem to od cera,tj. stredu...ale,ak podari,ze zavreme tak o12-13dojdem...inac,do 15:00....
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

ja by som isel aj koly par autam do TT :) sak to neni vychod ...som zvedav kedy tam dojde niekto zo zapadu ;)

par aut tu par tam zopar ludi ktomu a hned sa da fajne pokecat ;)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
M&R
HC Team
Garáž (1)

2Bera napísal:ja by som isel aj koly par autam do TT :) sak to neni vychod ...som zvedav kedy tam dojde niekto zo zapadu ;)

Ked budem mat tvoju spotrebu tak pridem kamkolvek :) :) ,ale aby som isiel pokecat s niekym kto ani nepride to sa mi fakt nechce.
Ja nemam tolko volneho casu ako ty.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

Majo&Rado napísal:
2Bera napísal:ja by som isel aj koly par autam do TT :) sak to neni vychod ...som zvedav kedy tam dojde niekto zo zapadu ;)

Ked budem mat tvoju spotrebu tak pridem kamkolvek :) :) ,ale aby som isiel pokecat s niekym kto ani nepride to sa mi fakt nechce.
Ja nemam tolko volneho casu ako ty.
pises jak keby som mal 4,5l/100km ;) kto chce mat auto s vatsim vykonom tak musi aj vac tankovat :)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
M&R
HC Team
Garáž (1)

Ale nemusi a nechce sa mu ist kvoli niekomu kto ani nepride do ineho mesta :) .
RMarek_TT
Garáž (1)

tu rozoberate ted "nepodstatnu vec"....neh daju vediet ludia,co pridu na100%...neh vedia aj ostatni....ja som 50-50..jak zavreme v robote...ale,ucast prislubilo 10ludi monimalne,tak snad polka dojde,aj to je neco,lepse jak nist...

P.S.:
Majo&Rado......nemusis xodit,jasne,ja xapem,ze pokecas si aj v BA na zraze,a mas to kusok...na jar planujem neco vecie,tak,to snad prides,aj s kamosmi,a aj celim H+ kolektivom z BA....takze mier,idem vozit matros na stavbi...PEACE
M&R
HC Team
Garáž (1)

Ja rad pridem,len nech mam s kym kecat :) .Ja chcem pokecat s vami :)
Uz sme to par krat zazili,napisalo vela ludi,prisli sme a malokto tam bol,ja chcem len aby ti co napis ,ze pridu tak prisli a nepisali do vetra,ak si urcime nieco tak sa snazim prist,najst si cas,pocitat s tym...Alebo aspon napisat,ze nepridem.
levian
Dátum registrácie: 22.05.2007, 17:36
Garáž (1)

Príspevok od používateľa levian »

Ja tiez urcite pride... Len skoda ze uz som prezul na plechace :( Uz to neni ono..Ale ved ide o to aby bola hlavne zranda a dalo pokecat.
RMarek_TT
Garáž (1)

levian napísal:Ja tiez urcite pride... Len skoda ze uz som prezul na plechace :( Uz to neni ono..Ale ved ide o to aby bola hlavne zranda a dalo pokecat.
jasne ze ide o srandu,ved otom to je.....skoda ze robim,bol bix tam ako prvi,zaparkovane Hcko,vilestene,ale....f*ck work.....
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

RMarek_TT napísal:
levian napísal:Ja tiez urcite pride... Len skoda ze uz som prezul na plechace :( Uz to neni ono..Ale ved ide o to aby bola hlavne zranda a dalo pokecat.
jasne ze ide o srandu,ved otom to je.....skoda ze robim,bol bix tam ako prvi,zaparkovane Hcko,vilestene,ale....f*ck work.....
vsak ta pockame, pridas sa po praci.....a ziadne vyhovorky...jasne? :)
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Napísať odpoveď