CIVICej9 napísal:co takto si zopaknut ten zraz no teraz v prijemnom pocasi ? kde ste vsetcii ?
no fajn ze sa cete stretnut...ked sa najdu dalsi,tak to mozme skusit,taki stretnuticko male staci...ved v TT je plnop hondakov,ale co ked nexodia sem....
RMarek_TT - ty si to organizoval minule a ucast bola celkom dobra...len bolo naprd pocasie...teraz najar by bolo aj viacej ludi..sak kazdy zavola nekoho co ma hodnu,nie len prostrednictvom HC .. urcite by s ucastou nebol problem...treba zalozit novu temu dat predbezny termin a no problem
CIVICej9 napísal:RMarek_TT - ty si to organizoval minule a ucast bola celkom dobra...len bolo naprd pocasie...teraz najar by bolo aj viacej ludi..sak kazdy zavola nekoho co ma hodnu,nie len prostrednictvom HC .. urcite by s ucastou nebol problem...treba zalozit novu temu dat predbezny termin a no problem
oh dakujem za poklonu...robil som to,ale nebol som...povinosti ine...ale neco sa spravi treba sldovat...neak to pozrem a spravim temu,dam aj termini a cas...ale urcite v sobotu...buducu som na svadbe,tak az maji dakedi...a pravdapocasie ude dovtedi priaznive...
Ak sa mozem pridat tak aj ja by som dosiel velmi rad . a chalanov zavolam na 4 hondicach a ak bude malo tak + dve )) . Ja by som navrhoval plan asi taky .... Stretko tam kde bolo pockat na ostatnych zajazdit meskymi ulicami a pak sa dotrepat do Vlckovec dat si tam sprintiky otvorit si to jedno pivecko a o hodku ist domenko za svojimi laskami .
fox181 napísal:Ak sa mozem pridat tak aj ja by som dosiel velmi rad . a chalanov zavolam na 4 hondicach a ak bude malo tak + dve )) . Ja by som navrhoval plan asi taky .... Stretko tam kde bolo pockat na ostatnych zajazdit meskymi ulicami a pak sa dotrepat do Vlckovec dat si tam sprintiky otvorit si to jedno pivecko a o hodku ist domenko za svojimi laskami .
a ti ies de to je vo vlckovciax?a poznas tam cetu aj inac,okrem dialnice,ja nemam dialnicnu,a nemusi to mat kazdi...ale pocul som o tom,ze tam je celkom faj rovinka....a stretnutie bude urcite pri amfiteatri,tam de aj minule...to je mre velke parkovisko a hondi sa tam neatratia...apivko...to skorej kofola,kedze ideme sa tam na uatax
fox181 napísal:Ak sa mozem pridat tak aj ja by som dosiel velmi rad . a chalanov zavolam na 4 hondicach a ak bude malo tak + dve )) . Ja by som navrhoval plan asi taky .... Stretko tam kde bolo pockat na ostatnych zajazdit meskymi ulicami a pak sa dotrepat do Vlckovec dat si tam sprintiky otvorit si to jedno pivecko a o hodku ist domenko za svojimi laskami .
naposledy, ked som bol vo vlckovciach sprintovat, prisli 3 policajne auta, a rozpustili nás, páni policajti si zarobili pekných pár desiatok eur..., s tými co boli ece na starte sa ani netrápili, vystúpilo zo svojich aut, a hned: tak týto za 60, ideme dalej...
T.j pravda pocul som o tom . Je tam super rovinka a aj flek ale ak hentaky kazia akciu tak je to naprd. ale pokial mas auto v dobrom stave ( v technicaku vsecko zapisane tak kde je problem .
Keby tych miest bolo viacej hm....
Ale nevadi hlavne ze si zarajdujeme city race .
fox181 napísal:T.j pravda pocul som o tom . Je tam super rovinka a aj flek ale ak hentaky kazia akciu tak je to naprd. ale pokial mas auto v dobrom stave ( v technicaku vsecko zapisane tak kde je problem .
Keby tych miest bolo viacej hm....
Ale nevadi hlavne ze si zarajdujeme city race .
tak v podani policajta to neni kazenie,ale robenie si svojej prace ...aj kešd si misli,ze radcej bi urobili,kebi sa postavili na hlboku a tam zastavovali auta...radad je tam previzorni,ale...dnes tam jeden tipek na BMV mal 100...takze ocom...proti tomu je neake jazdenie na polnej ceste,de je rola a nic ine uplône v poho a bezpecne...ale nezrobi sa nic...