Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Tuning Party Margita Ilona 29-31.5.2009

M&R
Zaslal: 10.05.2009, 21:51 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
naraz niekam prist je nerealne,lebo niekto pride v piatok,niekto v sobotu,niekto rano,niekto naobed...a sme na hondaclube,tu sa dohodnut Smile ,to asi nie,dame hlasovat kto asi pride v sobotu a nech niekto vyskusa rezervovat miesto pre tolko aut.

Zaslal: 12.05.2009, 0:13 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
Noo teoreticky by som tam mal ist uplne na zaciatok, ale ako poznam partiu, tak zas budeme meskat Smile)) aa co sa tyka rezervovana placu, tak to neviem, lebo az tak vela miesta tam nieje aby organizator vyhradil neaku plochu
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Marekrossi
Zaslal: 13.05.2009, 11:50 Odpovedať s citátom
Založený: 12 január 2009 Príspevky: 367 Bydlisko: Boleráz 1997 Honda Prelude
Mno chalani, vybavil som, klubove miesto, ale ten kto chce mať vstup za 6eur, nech mi do 21.5.2009 posle svoje evidenčné číslo auta.... plac bude asi na nejakych 20-30 aut do sobyty doobeda držaný, potom ho budú obsadzovať pre ostatné autá.... Ak mate nejake pripomienky napiste mi...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Havran
Zaslal: 13.05.2009, 14:10 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
Oki poslal som ti SS s ECV, a bolo by dobre keby sa sen pisal a pridaval zoznam clenov co tam idu aby sme mali aky taky prehlad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Honda NR
Zaslal: 13.05.2009, 19:42 Odpovedať s citátom
Založený: 11 marec 2008 Príspevky: 221 Bydlisko: Nitra
Havran napísal:
Oki poslal som ti SS s ECV, a bolo by dobre keby sa sen pisal a pridaval zoznam clenov co tam idu aby sme mali aky taky prehlad
No dobrý nápad stým šak stačí príspevok a do toho by sa dopisovalo kto pojde hmm?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Havran
Zaslal: 13.05.2009, 19:45 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
Honda NR napísal:
Havran napísal:
No dobrý nápad stým šak stačí príspevok a do toho by sa dopisovalo kto pojde hmm?

no vsak do zaciatku temy treba napisat
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 13.05.2009, 20:08 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Napiste mne,alebo Marekrossimu do ss nick kto ide a aj spz ak chcete zlavu,prvy prispevok editujem a napisem zoznam nickov kto ide a sa nahlasil.
Prosim napiste ss aj ti co sem uz pisali,ze pojdu.
Zoznam odovzdame organizatorom.Samozrejme,ze tu uverejnime iba nicky,nie spz.
Dakujem Marekrossimu,ze sa toho ujal a vybavil miesto .

Zaslal: 13.05.2009, 20:26 Odpovedať s citátom
tak dufam ze to bude dobra party pokecame pokukame auta kocky pokupeme zbehneme na tu diskotejku no som na to teda zvedavy
Marekrossi
Zaslal: 13.05.2009, 23:01 Odpovedať s citátom
Havran napísal:
tak dufam ze to bude dobra party pokecame pokukame auta kocky pokupeme zbehneme na tu diskotejku no som na to teda zvedavy

A zabudol si aj na hromadny HONDA skok do bazena.. Smile , doneste si pripadne aj grily a matroše na ne, na grill party...a taketo veci.....
Moj plan na víkend:
Piatok: zotavenie sa z cesty
vabalenie na chate
príchod na zraz
vecer chlas mozno grill (ale asi ten uz nezvladnem) Smile
sobota:

Od rana az do vecera, cekovanie aut, kupanie, kecanie
vecer, najprv grill potom chlast, ale jemne, ved na druhy den
cestujeme, tak aby sme prisli stasne a bez pokuty Smile

nedela: zotavenie sa, cekovanie aut, posledne sutaze, pobalenie sa a domo.....

dufam ze aspom neco z toho stihnem... Smile
Havran
Zaslal: 14.05.2009, 9:12 Odpovedať s citátom
Ta chata co majo vybavoval je niekde asi mimo arealu? alebo kde vlastne budeme byvat ja asi do nedele nebudem moct ostat lebo mal by som ist kamaratovi na svadbu ale to este uvidim no ide o to ze ked sa dami jedno dve piva=12 tak na tu chtu budem slapat asi peso
M&R
Zaslal: 14.05.2009, 12:21 Odpovedať s citátom
Havran napísal:
Ta chata co majo vybavoval je niekde asi mimo arealu? alebo kde vlastne budeme byvat ja asi do nedele nebudem moct ostat lebo mal by som ist kamaratovi na svadbu ale to este uvidim no ide o to ze ked sa dami jedno dve piva=12 tak na tu chtu budem slapat asi peso

Ta chata padla a bola cca 30km odtial,nikto sa neozval tak som to zrusil,my mame ubytko v hoteli co je 150m od arealu,ostatni asi v chatkach v arealy.

Zaslal: 14.05.2009, 13:21 Odpovedať s citátom
No si vleziem aj pod preludku ak bude prsat alebo daky stan no cosi vymyslim...no tak parada to si aj ty mozes dat dve piva
Marekrossi
Zaslal: 14.05.2009, 21:22 Odpovedať s citátom
No tak chalapci, čo je, chcete povedať, že tam budeme len traja-štyria??? To chcete urobiť takú hambu??? co....
Marceloo
Zaslal: 15.05.2009, 22:24 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
Ja tam budem naisto, len neviem, ci so svojou Hondicou, alebo s inym autom, uvidime este
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Marekrossi
Zaslal: 16.05.2009, 7:48 Odpovedať s citátom
ŚTVRTOK, JE POSLEDNY DEN CO MI TO MOZETE POSLAT, sak tu boli viecery co idu...... co je s vami???

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: