Tuning Party Margita Ilona 29-31.5.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
naraz niekam prist je nerealne,lebo niekto pride v piatok,niekto v sobotu,niekto rano,niekto naobed...a sme na hondaclube,tu sa dohodnut
,to asi nie,dame hlasovat kto asi pride v sobotu a nech niekto vyskusa rezervovat miesto pre tolko aut.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
-
Marekrossi
- Dátum registrácie: 12.01.2009, 18:54
- Garáž (1)
Napiste mne,alebo Marekrossimu do ss nick kto ide a aj spz ak chcete zlavu,prvy prispevok editujem a napisem zoznam nickov kto ide a sa nahlasil.
Prosim napiste ss aj ti co sem uz pisali,ze pojdu.
Zoznam odovzdame organizatorom.Samozrejme,ze tu uverejnime iba nicky,nie spz.
Dakujem Marekrossimu,ze sa toho ujal a vybavil miesto .
Prosim napiste ss aj ti co sem uz pisali,ze pojdu.
Zoznam odovzdame organizatorom.Samozrejme,ze tu uverejnime iba nicky,nie spz.
Dakujem Marekrossimu,ze sa toho ujal a vybavil miesto .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
-
Marekrossi
- Garáž (1)
A zabudol si aj na hromadny HONDA skok do bazena..Havran napísal:tak dufam ze to bude dobra party pokecame pokukame auta kocky pokupeme zbehneme na tu diskotejku no som na to teda zvedavy
Moj plan na víkend:
Piatok: zotavenie sa z cesty
vabalenie na chate
príchod na zraz
vecer chlas mozno grill (ale asi ten uz nezvladnem)
sobota:
Od rana az do vecera, cekovanie aut, kupanie, kecanie
vecer, najprv grill potom chlast, ale jemne, ved na druhy den
cestujeme, tak aby sme prisli stasne a bez pokuty
nedela: zotavenie sa, cekovanie aut, posledne sutaze, pobalenie sa a domo.....
dufam ze aspom neco z toho stihnem...
Ta chata padla a bola cca 30km odtial,nikto sa neozval tak som to zrusil,my mame ubytko v hoteli co je 150m od arealu,ostatni asi v chatkach v arealy.Havran napísal:Ta chata co majo vybavoval je niekde asi mimo arealu? alebo kde vlastne budeme byvat ja asi do nedele nebudem moct ostat lebo mal by som ist kamaratovi na svadbu ale to este uvidim no ide o to ze ked sa dami jedno dve piva=12 tak na tu chtu budem slapat asi peso
-
Marekrossi
- Garáž (1)
-
Marekrossi
- Garáž (1)