Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

pepo crx
Zaslal: 09.10.2009, 6:35 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
CTR01 napísal:
Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny Wink V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Wink Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat Smile
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet Question
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko Wink a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to Laughing Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.

Ahoj Jaro, tak do konca mesiaca by mala byť už pevne verím hotová aj v kope, tak sa potom určite ozvi keď budeš mať cestu Exclamation

Zaslal: 09.10.2009, 8:32 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
CTR01 napísal:
Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny Wink V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Wink Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat Smile
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet Question
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko Wink a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to Laughing Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spolu Wink Exclamation
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
furto
Zaslal: 10.11.2009, 22:04 Odpovedať s citátom
Založený: 07 júl 2009 Príspevky: 33 Bydlisko: Ruzomberok 1989 Honda CR-X
A co to DVD?????????Bude?Alebo uz je?????
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
CTR01
Zaslal: 10.11.2009, 23:22 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
MAT49 napísal:
CTR01 napísal:
jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spolu Wink Exclamation

OK Mato ,daj nejaky den dopredu vediet a vybehneme niekam, ci v PO alebo KE mne je to jedno rad si zajazdim.
CTR01
Zaslal: 10.11.2009, 23:24 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi
pepo crx
Zaslal: 12.11.2009, 7:38 Odpovedať s citátom
CTR01 napísal:
Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi

Ahoj Jaro, tak 13.-14. som ja pre zmenu zase v Tatrách na chate, škoda že sa obídeme, kua Rolling Eyes
a jj, crxo už je zhruba 3 týždne v garáži a po poobediach a večeroch na ňom makám, ale vieš, bolo na plech odstrojené, len hromadá káblov a viac nič, okrem toho som dosť pedant, tak každý jeden šróbik mi prechádza rukami s láskou a to mi to pak trvá 2x tak dlho Laughing Ale behom budúceho týždňa by už malo byť aspoň z vonku v kope, a do konca novembra snáď aj ako tak vnútri. Momentálne som chorý tak mi robota stojí úplne... Evil or Very Mad
Ale presiakla už jedna fotka, zverejnil som ju tu Very Happy
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=290&p=2416#p2416

Zaslal: 12.11.2009, 13:04 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
jeeeeeej krasne si sa pohral

kde budes na chate????

Zaslal: 13.11.2009, 12:55 Odpovedať s citátom
jo a myslím že aj tu zaujímala niekoho oprava, ktorú som si s mojou CRXou absolvoval, tak všetko sa dočítate tu
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=295&p=2462#p2462

Zaslal: 13.11.2009, 12:55 Odpovedať s citátom
666potky napísal:
jeeeeeej krasne si sa pohral

kde budes na chate????

díky Exclamation
na chate budem kdesi v lopušnej doline, ani presne neviem Laughing

Zaslal: 13.11.2009, 14:56 Odpovedať s citátom
maj cislo zavolam ti
lopusna dolina je hned za svitom- cca6 km od popradu

dame rande este kym nebudete resetnuty Laughing Laughing

pridem ta kuk tak okolo 16.30 pokdem po Tinku do svitu tak sa stavim dufam ze ta nasdem a spoznam Laughing Laughing

Zaslal: 13.11.2009, 23:01 Odpovedať s citátom
no bol som v tej lopusnej ale najt ta je zazrak. v ktorych chetkach ste??,
tatrasvitskych???
chemosvitskych??
sukromnxch???

Zaslal: 14.11.2009, 15:54 Odpovedať s citátom
asi z toho nic co???

Zaslal: 16.11.2009, 7:34 Odpovedať s citátom
Sorry, už som pak na nete nebol, a nebol som ani svojim autom, na súkromnej chate, takže by bol ozaj zázrak keby si ma tam našiel...
Neva, jarný VTEC Meeting to istí... Cool

Zaslal: 16.11.2009, 14:14 Odpovedať s citátom
bola hmla a tma a trt som videl

to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????

inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling Wink Wink

Zaslal: 18.11.2009, 9:53 Odpovedať s citátom
666potky napísal:
bola hmla a tma a trt som videl

to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????

inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling Wink Wink

no, crxo sa dalo poskladať za pár dní, ale keďže som pedant a dávam si všetko dokopy k obrazu svojmu, tak mi to bude trvať týždne. Viacmenej tento rok s ním už tak či tak nevyjdem, tak mám na to čas a zatiaľ aj trpezlivosť Very Happy
Tu po fóre moc nebehám tak som to sem inde nedával, viem že si sa zaujímal Ty, tak som to hodil sem Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 32 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: