|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Stred vs vychod - JAKUBOVANY! |
pepo crx |
Zaslal: 09.10.2009, 6:35 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
CTR01 napísal: Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
Ahoj Jaro, tak do konca mesiaca by mala byť už pevne verím hotová aj v kope, tak sa potom určite ozvi keď budeš mať cestu |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 09.10.2009, 8:32 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
CTR01 napísal: Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku. jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spolu |
|
|
Návrat hore |
|
furto |
Zaslal: 10.11.2009, 22:04 |
|
|
Založený: 07 júl 2009
1989 Honda CR-X |
A co to DVD?????????Bude?Alebo uz je????? |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 10.11.2009, 23:22 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
MAT49 napísal: CTR01 napísal: Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku. jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spolu
OK Mato ,daj nejaky den dopredu vediet a vybehneme niekam, ci v PO alebo KE mne je to jedno rad si zajazdim. |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 10.11.2009, 23:24 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi |
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 12.11.2009, 7:38 |
|
|
1991 Honda CR-X |
CTR01 napísal: Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi
Ahoj Jaro, tak 13.-14. som ja pre zmenu zase v Tatrách na chate, škoda že sa obídeme, kua
a jj, crxo už je zhruba 3 týždne v garáži a po poobediach a večeroch na ňom makám, ale vieš, bolo na plech odstrojené, len hromadá káblov a viac nič, okrem toho som dosť pedant, tak každý jeden šróbik mi prechádza rukami s láskou a to mi to pak trvá 2x tak dlho Ale behom budúceho týždňa by už malo byť aspoň z vonku v kope, a do konca novembra snáď aj ako tak vnútri. Momentálne som chorý tak mi robota stojí úplne...
Ale presiakla už jedna fotka, zverejnil som ju tu
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=290&p=2416#p2416 |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 12.11.2009, 13:04 |
|
|
Založený: 05 november 2008
1994 Honda Prelude |
jeeeeeej krasne si sa pohral
kde budes na chate???? |
_________________ Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 13.11.2009, 12:55 |
|
|
1991 Honda CR-X |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 13.11.2009, 12:55 |
|
|
1991 Honda CR-X |
666potky napísal: jeeeeeej krasne si sa pohral
kde budes na chate????
díky
na chate budem kdesi v lopušnej doline, ani presne neviem |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 13.11.2009, 14:56 |
|
|
1994 Honda Prelude |
maj cislo zavolam ti
lopusna dolina je hned za svitom- cca6 km od popradu
dame rande este kym nebudete resetnuty
pridem ta kuk tak okolo 16.30 pokdem po Tinku do svitu tak sa stavim dufam ze ta nasdem a spoznam |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 13.11.2009, 23:01 |
|
|
1994 Honda Prelude |
no bol som v tej lopusnej ale najt ta je zazrak. v ktorych chetkach ste??,
tatrasvitskych???
chemosvitskych??
sukromnxch??? |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 14.11.2009, 15:54 |
|
|
1994 Honda Prelude |
asi z toho nic co??? |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 16.11.2009, 7:34 |
|
|
1991 Honda CR-X |
Sorry, už som pak na nete nebol, a nebol som ani svojim autom, na súkromnej chate, takže by bol ozaj zázrak keby si ma tam našiel...
Neva, jarný VTEC Meeting to istí... |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 16.11.2009, 14:14 |
|
|
1994 Honda Prelude |
bola hmla a tma a trt som videl
to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????
inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 18.11.2009, 9:53 |
|
|
1991 Honda CR-X |
666potky napísal: bola hmla a tma a trt som videl
to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????
inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling
no, crxo sa dalo poskladať za pár dní, ale keďže som pedant a dávam si všetko dokopy k obrazu svojmu, tak mi to bude trvať týždne. Viacmenej tento rok s ním už tak či tak nevyjdem, tak mám na to čas a zatiaľ aj trpezlivosť
Tu po fóre moc nebehám tak som to sem inde nedával, viem že si sa zaujímal Ty, tak som to hodil sem |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|