Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

pepo crx
Dátum registrácie: 18.06.2008, 10:22
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pepo crx »

CTR01 napísal:Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny :wink: V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. :wink: Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat :)
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet :?:
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko :wink: a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to :lol: Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
Ahoj Jaro, tak do konca mesiaca by mala byť už pevne verím hotová aj v kope, tak sa potom určite ozvi keď budeš mať cestu :!:
enjoy vtec
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

CTR01 napísal:Marek BB co mas nove a ako funguje Tvoje swapnute Vti,chceli by sme v nedelu urobit male stretko, plnim svoj slub a som na teba velmi dobre pripraveny :wink: V sobotu budem mat cestu z Ba cez Zvolen tak mozme dat stretko a podebatovat. :wink: Myslim,ze moja novinka Ta bude velmi zaujimat :)
MAT 49 ako dopadlo Vase stretko v S.M.v nedelu,skoda ze som bol v BA, prisiel by som Vas pozriet, ak by mi dal niekto vediet :?:
Jozo viem ,ze sme dnes telefonovali,ale mam pre teba este nieco, male prekvapko :wink: a na ten slovakia ring by sme mohli skocit a prevetrat to :lol: Kamarat tam uz jazdil a nevedel si vynachvalit. Poslem Ti link na video.
Peto a Ty pritlac uz na toho lakyrnika, lebo mam cestu koncom mesiaca do Ziliny a cem vidiet tu tvoju CRX-ku.
jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spolu :wink: :!:
furto
Dátum registrácie: 07.07.2009, 16:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa furto »

A co to DVD?????????Bude?Alebo uz je?????
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Príspevok od používateľa CTR01 »

MAT49 napísal:
jaro,bola sranda lebo sme palili gumy,zahrali sme futbal,pogrilovali sme...pocasie vyslo na jednotku aj ked nas bolo len 5 ci 6aut ale viacmenej to nebol ani zraz lebo ten sme prelozili o tyzden cize tento vikend,len zalezi od pocasia ci sa bude nieco konat ale my sme tam sli len koli tomu ze bolo pekne a chceli sme grilovat..verim ze tento vikend vymyslime nieco spolu :wink: :!:
OK Mato ,daj nejaky den dopredu vediet a vybehneme niekam, ci v PO alebo KE mne je to jedno rad si zajazdim.
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

ahoj

Príspevok od používateľa CTR01 »

Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi
pepo crx
Garáž (1)

Re: ahoj

CTR01 napísal:Cawko Pepo crx tak ako to vyzera? Jozo mi vravel ze lakovacka je uz hotova len Ti ju treba este poskladat, tak v akom si stadiu clovece? 13-14.nov.by som mal byt v Ziline tak sa mozme stretnut,cestou vytiahnem Joziho xi
Ahoj Jaro, tak 13.-14. som ja pre zmenu zase v Tatrách na chate, škoda že sa obídeme, kua :roll:
a jj, crxo už je zhruba 3 týždne v garáži a po poobediach a večeroch na ňom makám, ale vieš, bolo na plech odstrojené, len hromadá káblov a viac nič, okrem toho som dosť pedant, tak každý jeden šróbik mi prechádza rukami s láskou a to mi to pak trvá 2x tak dlho :lol: Ale behom budúceho týždňa by už malo byť aspoň z vonku v kope, a do konca novembra snáď aj ako tak vnútri. Momentálne som chorý tak mi robota stojí úplne... :evil:
Ale presiakla už jedna fotka, zverejnil som ju tu :D
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.p ... 2416#p2416
enjoy vtec
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

jeeeeeej krasne si sa pohral

kde budes na chate????
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
pepo crx
Garáž (1)

jo a myslím že aj tu zaujímala niekoho oprava, ktorú som si s mojou CRXou absolvoval, tak všetko sa dočítate tu
http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.p ... 2462#p2462
enjoy vtec
pepo crx
Garáž (1)

666potky napísal:jeeeeeej krasne si sa pohral

kde budes na chate????
díky :!:
na chate budem kdesi v lopušnej doline, ani presne neviem :lol:
enjoy vtec
666potky
Garáž (2)

maj cislo zavolam ti
lopusna dolina je hned za svitom- cca6 km od popradu

dame rande este kym nebudete resetnuty :lol: :lol:

pridem ta kuk tak okolo 16.30 pokdem po Tinku do svitu tak sa stavim dufam ze ta nasdem a spoznam :lol: :lol:
666potky
Garáž (2)

no bol som v tej lopusnej ale najt ta je zazrak. v ktorych chetkach ste??,
tatrasvitskych???
chemosvitskych??
sukromnxch???
666potky
Garáž (2)

asi z toho nic co???
pepo crx
Garáž (1)

Sorry, už som pak na nete nebol, a nebol som ani svojim autom, na súkromnej chate, takže by bol ozaj zázrak keby si ma tam našiel...
Neva, jarný VTEC Meeting to istí... 8)
enjoy vtec
666potky
Garáž (2)

bola hmla a tma a trt som videl

to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????

inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling :wink: :wink:
pepo crx
Garáž (1)

666potky napísal:bola hmla a tma a trt som videl

to ste boli potom na zaciatku lopusky na pravej strane nie????

inac a CEEEEEROOOOO uz cele poskladane???
zaujima ma este cim su calunenee sedacky a iinac link si mohol hodit na tuning & styling :wink: :wink:
no, crxo sa dalo poskladať za pár dní, ale keďže som pedant a dávam si všetko dokopy k obrazu svojmu, tak mi to bude trvať týždne. Viacmenej tento rok s ním už tak či tak nevyjdem, tak mám na to čas a zatiaľ aj trpezlivosť :D
Tu po fóre moc nebehám tak som to sem inde nedával, viem že si sa zaujímal Ty, tak som to hodil sem :wink:
enjoy vtec
Napísať odpoveď