Zraz na Vychode - kedy najblizsie?

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

Presne tak ako pise Mato.Nam forum netreba aby sme sa vedeli dohodnut na stretku, staci par telefonatov...
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

Ak mate ale kredit :D
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Re: Ahoj

Príspevok od používateľa CTR01 »

Maťo napísal:
CTR01 napísal:No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdili :D moze lutovat kto nebol :D
...a bol niekto? Ja som to sice iba sledoval, v praci som nemal čas nejako sem napísať. Ale bolo to nejednoznačne, či tam vobec niekto bude. No prišiel som na OMV asi o 21:10 a nikoho som tam nenašiel. Tak som šiel domov na Ťahaky a na prešovskej som oproti stretol biele CTR. Otočil som to teda a poďho 2.krát na benzínku a tam zase nikto. A tak som chcel vidieť biele R-ko... (videl som Ťa aj predvčerom večer pri Ferka Urbánka, ak teda máš ešte prevozné značky...)
...keď sa to tak vezme, tiež som si dosť zajazdil :)
ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este :D
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Re: re

Príspevok od používateľa Mirec22 »

tatoHP napísal:Ak mate ale kredit :D
Dnes kto nema pausal? :D
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
Maťo
Dátum registrácie: 17.02.2009, 16:23
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Maťo »

CTR01 napísal:ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este :D
...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cislo :o
CTR01
Garáž (5)

Maťo napísal:
CTR01 napísal:ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este :D
...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cislo :o
He he :D ale kde ze ,prave naopak ,prave preto nemam na ucte uz vobec ale vobec nic :D ale jedno auto sa mi uz do garaze nevoslo :D
M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

MAT49 napísal:
M@jk napísal:
CTR01 napísal:No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdili :D moze lutovat kto nebol :D
Hehe, tak aspon to v KE žije na rozdiel od iného mesta :lol: :lol: :lol: :lol:
U nas mame take stretka pravidelne 3 - 4 krat do tyzdna..... prevazne vzdy pridu 4-5 VTIcka, ale strentne sa nas vzdy cca 5-10aut :)

Najprv nakup v Kauflande, potom jazda mestom a povacsine to konci v garazi v MAXE :)
No musím sa odsťahovat na východ do Košic, alebo Prešova kuwa. :D Lebo tu máme tiež stretka, ale žial bohu, ludia na to kašlu - nie všetci, ale daktorí. Mystique dačo zorganizovala, 16ludí odhlasovalo a pak sa na to vy.....o. No hroza. U Vás to žije tak povedat latentne v tom pripade. Len škoda, že to nie je vidno, žádne fotky - škoda. Skor si dával MATko všade foto a bolo vidiet, tak preto to dajak vyzerá, že "to nežije" - viem, že sa stretávate ...

NORMÁLNĚ VYKRADNEM BANKU A BUDE ROBIT Honda Night/Day Adventure každý týžden :D :D :D

btw. TERAZ som v kontakte s Thulom a Jaqubkom Obrázok
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
CTR01
Garáž (5)

Ahoj

Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto :D v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod :D
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

a my nefotime,aby sme boli v utajeni...aby o nas nikto nevedel :)
Thulo
Dátum registrácie: 21.05.2008, 11:16
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Thulo »

stretnut sa, pokukat co kto ma nove, nažrať sa v kaufe a domov :)) a je fakt, ze v Presove sa stretavaju prevazne VTi-cka... zatial pribudaju co je len a len dobre :) takze v zime pomalsie aby sa stav udrzal :))
Civic VTi EK4 B16A2
mocnak
Dátum registrácie: 22.11.2008, 11:22
Garáž (1)

vikend

Príspevok od používateľa mocnak »

okej a co takto piatok vecer/sobota hocikedy spravit stretko a ist sa posmykat trocha niekam na parkovisko a nabrat zrucnosti na zasnezene cest, hm/ co vy na to? nieje to 3 dni vopred, ale tak 1-2 by stacili ak je ozaj zaujem dojst. hm?
"think for yourself and don't follow in other people's footsteps"
soichiro honda
maikl888
Dátum registrácie: 05.10.2009, 19:57
Garáž (1)

Príspevok od používateľa maikl888 »

ja som akurat dosiel spred cassosportu :D paradaaa ale ako na cestach po... policajtov ale cestara najst ta to sa neda :D a ja by som bol za ale skor asi sobota :)
M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

CTR01 napísal:Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto :D v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod :D
Hej hej, presne tak to je moja diagnoza: Fotografialis maximum uchylidys.

Práve som přišiel po 50minutách odpratávaní snehu po tom, čo začalo padat - asi od Soboty. 30cm sněhu, tak som odklidil, 3x som otočil klůčikom a glo glo glo vrouuuuum a motor fičel, tak jsem to vytopil, odklidil, autem vlastním telom snieh na našom garažovom stanie srovnal, abysme mohli urychlene ked to na ženu pride ist do porodnice.

:lol:
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
turanza
Dátum registrácie: 04.04.2010, 18:28
Garáž (1)

Príspevok od používateľa turanza »

fajne to tu umrelo :roll:
CTR01
Garáž (5)

ahoj