Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Zraz na Vychode - kedy najblizsie?

Mirec22
Zaslal: 01.12.2010, 19:35 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Presne tak ako pise Mato.Nam forum netreba aby sme sa vedeli dohodnut na stretku, staci par telefonatov...

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
tatoHP
Zaslal: 01.12.2010, 20:41 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Ak mate ale kredit Very Happy

Zaslal: 01.12.2010, 21:05 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
Maťo napísal:
CTR01 napísal:
No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdili Very Happy moze lutovat kto nebol Very Happy

...a bol niekto? Ja som to sice iba sledoval, v praci som nemal čas nejako sem napísať. Ale bolo to nejednoznačne, či tam vobec niekto bude. No prišiel som na OMV asi o 21:10 a nikoho som tam nenašiel. Tak som šiel domov na Ťahaky a na prešovskej som oproti stretol biele CTR. Otočil som to teda a poďho 2.krát na benzínku a tam zase nikto. A tak som chcel vidieť biele R-ko... (videl som Ťa aj predvčerom večer pri Ferka Urbánka, ak teda máš ešte prevozné značky...)
...keď sa to tak vezme, tiež som si dosť zajazdil Smile
ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Mirec22
Zaslal: 01.12.2010, 21:10 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
tatoHP napísal:
Ak mate ale kredit Very Happy
Dnes kto nema pausal? Very Happy

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Maťo
Zaslal: 01.12.2010, 22:42 Odpovedať s citátom
Založený: 17 február 2009 Príspevky: 199 Bydlisko: ...ta "f Košicoch"... 2009 Honda Civic
CTR01 napísal:
ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este Very Happy

...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cislo Surprised
CTR01
Zaslal: 01.12.2010, 22:54 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
Maťo napísal:
CTR01 napísal:

...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cislo Surprised

He he Very Happy ale kde ze ,prave naopak ,prave preto nemam na ucte uz vobec ale vobec nic Very Happy ale jedno auto sa mi uz do garaze nevoslo Very Happy
M@jk
Zaslal: 01.12.2010, 23:53 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2008 Príspevky: 654 Bydlisko: Praha 1992 Honda Civic
MAT49 napísal:
M@jk napísal:
CTR01 napísal:
No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdili Very Happy moze lutovat kto nebol Very Happy

Hehe, tak aspon to v KE žije na rozdiel od iného mesta Laughing Laughing Laughing Laughing

U nas mame take stretka pravidelne 3 - 4 krat do tyzdna..... prevazne vzdy pridu 4-5 VTIcka, ale strentne sa nas vzdy cca 5-10aut Smile

Najprv nakup v Kauflande, potom jazda mestom a povacsine to konci v garazi v MAXE Smile

No musím sa odsťahovat na východ do Košic, alebo Prešova kuwa. Very Happy Lebo tu máme tiež stretka, ale žial bohu, ludia na to kašlu - nie všetci, ale daktorí. Mystique dačo zorganizovala, 16ludí odhlasovalo a pak sa na to vy.....o. No hroza. U Vás to žije tak povedat latentne v tom pripade. Len škoda, že to nie je vidno, žádne fotky - škoda. Skor si dával MATko všade foto a bolo vidiet, tak preto to dajak vyzerá, že "to nežije" - viem, že sa stretávate ...

NORMÁLNĚ VYKRADNEM BANKU A BUDE ROBIT Honda Night/Day Adventure každý týžden Very Happy Very Happy Very Happy

btw. TERAZ som v kontakte s Thulom a Jaqubkom

Zaslal: 02.12.2010, 9:47 Odpovedať s citátom
Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto Very Happy v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod Very Happy
MAT49
Zaslal: 02.12.2010, 17:14 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
a my nefotime,aby sme boli v utajeni...aby o nas nikto nevedel Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Thulo
Zaslal: 02.12.2010, 18:43 Odpovedať s citátom
Založený: 21 máj 2008 Príspevky: 428 Bydlisko: Prešov 1998 Honda Civic
stretnut sa, pokukat co kto ma nove, nažrať sa v kaufe a domov :)) a je fakt, ze v Presove sa stretavaju prevazne VTi-cka... zatial pribudaju co je len a len dobre :) takze v zime pomalsie aby sa stav udrzal :))

Zaslal: 02.12.2010, 20:39 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2008 Príspevky: 57 Bydlisko: kosice
okej a co takto piatok vecer/sobota hocikedy spravit stretko a ist sa posmykat trocha niekam na parkovisko a nabrat zrucnosti na zasnezene cest, hm/ co vy na to? nieje to 3 dni vopred, ale tak 1-2 by stacili ak je ozaj zaujem dojst. hm?

maikl888
Zaslal: 02.12.2010, 21:25 Odpovedať s citátom
Založený: 05 október 2009 Príspevky: 63 Bydlisko: kosice 1994 Honda Civic Coupe
ja som akurat dosiel spred cassosportu Very Happy paradaaa ale ako na cestach po... policajtov ale cestara najst ta to sa neda Very Happy a ja by som bol za ale skor asi sobota Smile
M@jk
Zaslal: 02.12.2010, 22:22 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2008 Príspevky: 654 Bydlisko: Praha 1992 Honda Civic
CTR01 napísal:
Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto Very Happy v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod Very Happy

Hej hej, presne tak to je moja diagnoza: Fotografialis maximum uchylidys.

Práve som přišiel po 50minutách odpratávaní snehu po tom, čo začalo padat - asi od Soboty. 30cm sněhu, tak som odklidil, 3x som otočil klůčikom a glo glo glo vrouuuuum a motor fičel, tak jsem to vytopil, odklidil, autem vlastním telom snieh na našom garažovom stanie srovnal, abysme mohli urychlene ked to na ženu pride ist do porodnice.

Laughing

Zaslal: 10.12.2010, 14:00 Odpovedať s citátom
Založený: 04 apríl 2010 Príspevky: 84 Bydlisko: SB 2007 Honda Civic
fajne to tu umrelo Rolling Eyes
CTR01
Zaslal: 11.12.2010, 10:34 Odpovedať s citátom
Dnes o 14,00 na OMW kto sa prida? Shocked

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 53 z 77
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 75, 76, 77  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: