|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Zraz na Vychode - kedy najblizsie? |
Mirec22 |
Zaslal: 01.12.2010, 19:35 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
Presne tak ako pise Mato.Nam forum netreba aby sme sa vedeli dohodnut na stretku, staci par telefonatov... |
|
tatoHP |
Zaslal: 01.12.2010, 20:41 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
Ak mate ale kredit |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 01.12.2010, 21:05 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
Maťo napísal: CTR01 napísal: No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdili moze lutovat kto nebol
...a bol niekto? Ja som to sice iba sledoval, v praci som nemal čas nejako sem napísať. Ale bolo to nejednoznačne, či tam vobec niekto bude. No prišiel som na OMV asi o 21:10 a nikoho som tam nenašiel. Tak som šiel domov na Ťahaky a na prešovskej som oproti stretol biele CTR. Otočil som to teda a poďho 2.krát na benzínku a tam zase nikto. A tak som chcel vidieť biele R-ko... (videl som Ťa aj predvčerom večer pri Ferka Urbánka, ak teda máš ešte prevozné značky...)
...keď sa to tak vezme, tiež som si dosť zajazdil ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este |
|
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 01.12.2010, 21:10 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
|
Návrat hore |
|
Maťo |
Zaslal: 01.12.2010, 22:42 |
|
|
Založený: 17 február 2009
2009 Honda Civic |
CTR01 napísal: ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este
...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cislo |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 01.12.2010, 22:54 |
|
|
2010 Honda Civic |
Maťo napísal: CTR01 napísal: ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este
...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cislo
He he ale kde ze ,prave naopak ,prave preto nemam na ucte uz vobec ale vobec nic ale jedno auto sa mi uz do garaze nevoslo |
|
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 01.12.2010, 23:53 |
|
|
Založený: 08 marec 2008
1992 Honda Civic |
MAT49 napísal: M@jk napísal: CTR01 napísal: No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdili moze lutovat kto nebol
Hehe, tak aspon to v KE žije na rozdiel od iného mesta
U nas mame take stretka pravidelne 3 - 4 krat do tyzdna..... prevazne vzdy pridu 4-5 VTIcka, ale strentne sa nas vzdy cca 5-10aut
Najprv nakup v Kauflande, potom jazda mestom a povacsine to konci v garazi v MAXE
No musím sa odsťahovat na východ do Košic, alebo Prešova kuwa. Lebo tu máme tiež stretka, ale žial bohu, ludia na to kašlu - nie všetci, ale daktorí. Mystique dačo zorganizovala, 16ludí odhlasovalo a pak sa na to vy.....o. No hroza. U Vás to žije tak povedat latentne v tom pripade. Len škoda, že to nie je vidno, žádne fotky - škoda. Skor si dával MATko všade foto a bolo vidiet, tak preto to dajak vyzerá, že "to nežije" - viem, že sa stretávate ...
NORMÁLNĚ VYKRADNEM BANKU A BUDE ROBIT Honda Night/Day Adventure každý týžden
btw. TERAZ som v kontakte s Thulom a Jaqubkom |
_________________ © In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen |
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 02.12.2010, 9:47 |
|
|
2010 Honda Civic |
Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 02.12.2010, 17:14 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
a my nefotime,aby sme boli v utajeni...aby o nas nikto nevedel |
|
|
Návrat hore |
|
Thulo |
Zaslal: 02.12.2010, 18:43 |
|
|
Založený: 21 máj 2008
1998 Honda Civic |
stretnut sa, pokukat co kto ma nove, nažrať sa v kaufe a domov :)) a je fakt, ze v Presove sa stretavaju prevazne VTi-cka... zatial pribudaju co je len a len dobre :) takze v zime pomalsie aby sa stav udrzal :)) |
_________________ Civic VTi EK4 B16A2 |
|
Návrat hore |
|
mocnak |
Zaslal: 02.12.2010, 20:39 |
|
|
Založený: 22 november 2008
|
okej a co takto piatok vecer/sobota hocikedy spravit stretko a ist sa posmykat trocha niekam na parkovisko a nabrat zrucnosti na zasnezene cest, hm/ co vy na to? nieje to 3 dni vopred, ale tak 1-2 by stacili ak je ozaj zaujem dojst. hm? |
_________________ "think for yourself and don't follow in other people's footsteps"
soichiro honda |
|
Návrat hore |
|
maikl888 |
Zaslal: 02.12.2010, 21:25 |
|
|
Založený: 05 október 2009
1994 Honda Civic Coupe |
ja som akurat dosiel spred cassosportu paradaaa ale ako na cestach po... policajtov ale cestara najst ta to sa neda a ja by som bol za ale skor asi sobota |
|
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 02.12.2010, 22:22 |
|
|
Založený: 08 marec 2008
1992 Honda Civic |
CTR01 napísal: Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod
Hej hej, presne tak to je moja diagnoza: Fotografialis maximum uchylidys.
Práve som přišiel po 50minutách odpratávaní snehu po tom, čo začalo padat - asi od Soboty. 30cm sněhu, tak som odklidil, 3x som otočil klůčikom a glo glo glo vrouuuuum a motor fičel, tak jsem to vytopil, odklidil, autem vlastním telom snieh na našom garažovom stanie srovnal, abysme mohli urychlene ked to na ženu pride ist do porodnice.
|
_________________ © In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen |
|
Návrat hore |
|
turanza |
Zaslal: 10.12.2010, 14:00 |
|
|
Založený: 04 apríl 2010
2007 Honda Civic |
fajne to tu umrelo |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 11.12.2010, 10:34 |
|
|
2010 Honda Civic |
Dnes o 14,00 na OMW kto sa prida? |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|