Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: Ahoj
ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam esteMaťo napísal:...a bol niekto? Ja som to sice iba sledoval, v praci som nemal čas nejako sem napísať. Ale bolo to nejednoznačne, či tam vobec niekto bude. No prišiel som na OMV asi o 21:10 a nikoho som tam nenašiel. Tak som šiel domov na Ťahaky a na prešovskej som oproti stretol biele CTR. Otočil som to teda a poďho 2.krát na benzínku a tam zase nikto. A tak som chcel vidieť biele R-ko... (videl som Ťa aj predvčerom večer pri Ferka Urbánka, ak teda máš ešte prevozné značky...)CTR01 napísal:No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdilimoze lutovat kto nebol
...keď sa to tak vezme, tiež som si dosť zajazdil
...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cisloCTR01 napísal:ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este
He heMaťo napísal:...podla toho Tvojho arzenalu, co sa da vidiet v Tvojej garazi, musis mat minimalne 6 nul na ucte a pred nimi este nejake slusne cisloCTR01 napísal:ano to som bol ja asi 21,30 sme piekli po juznej triede,boli sme tam uz od pol deviatej najskor na black fantome,potom na championshipe,furt sme lietali,nestali sme furt na pumpe,najazdili sme v ten vecer asi 120 km po meste,zabehavam este
No musím sa odsťahovat na východ do Košic, alebo Prešova kuwa.MAT49 napísal:U nas mame take stretka pravidelne 3 - 4 krat do tyzdna..... prevazne vzdy pridu 4-5 VTIcka, ale strentne sa nas vzdy cca 5-10autM@jk napísal:Hehe, tak aspon to v KE žije na rozdiel od iného mestaCTR01 napísal:No pekne ste sa zlakli tej zimy co? Tak sme si aspon zajazdilimoze lutovat kto nebol
![]()
![]()
![]()
Najprv nakup v Kauflande, potom jazda mestom a povacsine to konci v garazi v MAXE
NORMÁLNĚ VYKRADNEM BANKU A BUDE ROBIT Honda Night/Day Adventure každý týžden
btw. TERAZ som v kontakte s Thulom a Jaqubkom

© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Ahoj
Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niekto
v dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod 
vikend
okej a co takto piatok vecer/sobota hocikedy spravit stretko a ist sa posmykat trocha niekam na parkovisko a nabrat zrucnosti na zasnezene cest, hm/ co vy na to? nieje to 3 dni vopred, ale tak 1-2 by stacili ak je ozaj zaujem dojst. hm?
"think for yourself and don't follow in other people's footsteps"
soichiro honda
soichiro honda
Hej hej, presne tak to je moja diagnoza: Fotografialis maximum uchylidys.CTR01 napísal:Bude to tym,ze niektori nie sme taki fotomaniaci ako niektov dobrom. Nam staci stretnut sa,pokecat,zajazdit si,ist na vylet,opekat,kupat a pod. Na fotenie nevyjde cas:D aj na jesennom vtecmeetingu som mal so sebou digital a ani jednu foto som neurobil,tolko toho tam bolo ze sa nestihalo,M@jk mal by si sa prestahovat na vychod
Práve som přišiel po 50minutách odpratávaní snehu po tom, čo začalo padat - asi od Soboty. 30cm sněhu, tak som odklidil, 3x som otočil klůčikom a glo glo glo vrouuuuum a motor fičel, tak jsem to vytopil, odklidil, autem vlastním telom snieh na našom garažovom stanie srovnal, abysme mohli urychlene ked to na ženu pride ist do porodnice.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen